NarrowMedia Nederland Digitale promotiedisplays

Eindeloze mogelijkheden

Er is op veel locaties groei in digitale informatievoorziening. Wij werken met diverse software en adviseren u de versie die het beste bij uw organisatie past. Omdat de mogelijkheden onbegrensd zijn, helpen wij u graag persoonlijk verder…

Onze systemen zijn geschikt voor retail (reclame, informatie, infotainment), publieke ruimtes (informatie, promotie) en bedrijven/organisaties (corporate communicatie, besturing, beveiliging). Voor de content kunt u kiezen tussen commercials, teksten, roulerende foto(’s) met of zonder teksten, internetpagina’s, (bedrijfs)films, etc. Voor vele honderden schermen en natuurlijk ook voor één display.

Zo tonen uitzendbureaus, autogarages en makelaars hun aanbod op efficiënte wijze via NarrowMedia. Daarnaast kunt u nieuwsberichten, de weersverwachting of actuele file-informatie verstrekken, ook kunt u wachtende bezoekers vermaken met bijvoorbeeld filmtrailers of muziekclips. Wilt u een originele promotie of presentatie? Neem dan contact met ons op en wij bespreken graag uw ideeën voor de ontwikkeling van een origineel concept op maat.

Reacties zijn gesloten.